Wat is ons doel…

Aandacht en contact, daar draait het bij de IN Zorg en Advies om.

Aandacht voor mensen die door ziekte, handicap, leeftijd lichamelijke beperkingen, of geestelijke beperkingen hebben en daardoor niet of nauwelijks kunnen fuctieneren in deze maatschappij. Door mogelijkheden te bieden om contacten te leggen, op de vraag van cliënten in te gaan, de zorg te bieden waar ze om vragen en ze nodig zou hebben.

IN Zorg en Advies zorgt dat gevoel van eenzaamheid vermindert en of verkomen wordt en meer zelfvertrouwen ontwikkel in hun leven. Langdurige ziekte en mensen met een beperking lopen een verhoogd risico om in een sociaal isolement terecht te komen en daardoor in een zorgwekkende positie raken.

De vraag naar zorg groeit dagelijks waardoor er zorgvragers op wachtlijsten worden geplaatst en niet meer in hun alle dagelijks levensonderhoud kunnen voorzien.
Het gebrek aan voor en zorg groeit waardoor de zorginstellingen, verzorgingshuizen geen kwaliteiten meer kunnen leveren aan de zorgvragers daar de hun ontevredenheid uitspreken.

IN Zorg en Advies levert de cliënt kwaliteit van de zorg zodat ze juist weer hun tevredenheid kunnen uitspreken.
IN Zorg en Advies geeft kleur en blijheid aan de cliënten hun leven en het bevorderen van een tevredenheid.

Met hart en ziel zetten we ons in voor de maatschappelijke integratie van mensen met beperkingen.

Wij dragen bij aan een samenleving waarin betrokkenheid, samenhorigheid en belangstelling voor elkaar voorop staan. Zo kan er verschil worden gemaakt tussen aandacht en desinteresse, tussen zorgzaamheid en onverschilligheid.

Wij zorgen dat onze zogvragers vertrouwen en bevestiging krijgen in hun kunnen zodat ze hun eigen plek in onze samenleving kunnen creeren.

IN Zorg & Advies biedt 24 uur per dag haar diensten aan zorgvragers van alle leeftijden.