Indicatie WMO Leren Werken

IN Zorg en Advies kijkt samen met u naar uw persoonlijke situatie, wat voor klachten u heeft, wat voor soort hulp kunt u gebruiken en eventueel regelen wij voor u specalisten om uw omstandigheden of situatie beter in kaart te brengen en aan de hand daarvan bespreken wij de mogelijkeheden met u .

Komt u wel in aanmerking voor AWBZ zorg dan helpen wij u graag met het aanvragen van een CIZ indicatie of eventueel verlenging van uw huidige indicatie.

WMO …

Bent u niet in staat om uw huishouding zelfstangdig uit te voeren of heeft u hulp nodig bij boodschappen doen, koken, schoonmaken, strijken dan kijkt IN Zorg en Advies samen met u naar mogelijkheden.
Heeft u lang op een leefgroep of groepen gewoond of heeft u geen eigenmiddelen om uw nieuwe woonplek in te richten?
In deze gevallen begeleidt IN Zorg en Advies u naar Gemeentes of desbetreffende instanties en helpen wij u graag met het aanvragen van WMO.

Werken ..

Bent u onderbegeleiding geweest van IN Zorg en Advies dan weten wij wat u aankan.
IN Zorg en Advies bied deze mogelijkheid aan personen die onder begeleiding zijn van IN Zorg en Advies, dit i.v.m. als wij u bij een werkgever aan de slag zetten worden afspraken gemaakt en uw situatie doorgenomen, zodat derden niet in verrassing komen te staan.